leidsche vaart ter aar

Bedrijvenpark Leidsche Vaart is op het voormalige Koeleman terrein gevestigd. Het is een nieuw bedrijvenpark met een totale grootte van circa 55.000 m2.

Vanaf 1916 waren op deze locatie de bedrijven van Koeleman gevestigd. Eerst een inzouterij en inleggerij, in de vijftiger jaren van de vorige eeuw werden deze activiteiten overgenomen door de conservenfabriek. Nadat in 2006 deze vestiging is gesloten is in 2007 de laatste fabriek gesloopt en startte de ontwikkeling van Bedrijvenpark Leidsche Vaart. Het betreft een nieuw bedrijvenpark met een totale grootte van circa 55.000 m2. Het terrein grenst aan het bestaande bedrijventerrein Bovenland. 

Bedrijvenpark Leidsche Vaart heeft een aantrekkelijke ligging met enkele percelen grenzend aan het water de Leidsche Vaart. 

Bedrijvenpark Leidsche Vaart ligt op redelijk korte afstand ten opzichte van de grotere plaatsen als bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn, Aalsmeer, Schiphol en Uithoorn. De ligging is centraal in het Groene Hart van de Randstad, de grotere steden zijn vanaf Bedrijvenpark Leidsche Vaart goed bereikbaar.