leidsche vaart ter aar

Project The Box Ter Aar

Opgeleverd in 2020, nog enkele units beschikbaar

bedrijfsunits Grofsmid en Siersmid Ter Aar
Bedrijfsunits Grofsmid en Siersmid

Werken op maat
Op het bedrijvenpark de Leidsche Vaart in Ter Aar is in aanbouw het project “The Box Ter Aar”. Het gebouw heeft een zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, investering of anderszins.

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de Grofsmid en Siersmid op het bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter aar. Het bedrijventerrein is gelegen midden in het Groene Hart en het bedrijvenpark is beveiligd met een hekwerk. Het bedrijvenpark is gelegen nabij N207 richting Alphen aan den Rijn en welke aansluit op de A4 en A44 richting Den Haag en Amsterdam.

Meer info en verkoopinformatie...

 Pickle Plaza

ALLE UNITS ZIJN VERKOCHT

pickle plaze fase1
Bedrijfsunits Pickle Plaza

Op Bedrijvenpark Leidsche Vaart is het project Pickle Plaza gerealiseerd. De 21 bedrijfsunits zijn in twee fasen gebouwd. De units hebben een moderne uitstraling. Er zijn degelijke bouwmaterialen toegepast. Uiteraard voldoen deze units aan de huidige isolatie normen. Deze nieuwbouwunits worden casco opgeleverd zodat elke individuele koper de unit naar eigen inzicht kan inrichten en afwerken.
Op dit moment is nog één Pickle Plaza unit te koop!
Voor meer informatie zoals tekeningen, impressies, (technische) omschrijvingen en verkoop-informatie: http://www.martinoz.nl/pickle-plaza/fase-2

Pickle Plaza In het kort...

vloeroppervlakte ca 134 m2 bvo
prijs € 119.000 v.o.n.
parkeerplaatsen/unit 2
afwerking casco